Tuesday, June 10, 2014

DRIED BEANS & GRAINS (THE GOOD COOK TECHNIQUES & RECIPES SERIES)

kind of bean, kind of grains, jenis kacang-kacangan, mengolah kacang

This book is illustrated in full with detailed steps of how to prepare various types of bean and grain dishes. This is followed by exact recipes which are not illustrated, but you really don't need more pictures. The recipes are carefree with regard to fat content.
The pictures of bean and grain varieties are excellent.This is the only one that has pictures of the beans being described. This one also has the fewest recipes total, but these are drawn from a wide variety of cuisines.

Buku ini digambarkan secara penuh dengan langkah-langkah rinci tentang bagaimana mempersiapkan berbagai jenis kacang dan biji-bijian piring. Ini diikuti dengan resep yang tepat yang tidak digambarkan, tapi Anda benar-benar tidak perlu lebih banyak gambar. Resep riang berkaitan dengan kandungan lemak.
Gambar-gambar dari kacang dan gandum varietas excellent.Buku ini adalah satu-satunya yang memiliki gambar dari biji yang dijelaskan. Yang satu ini juga memiliki paling sedikit resep total, tetapi ini diambil dari berbagai macam masakan.

 Download Dried Beans & Grain (The Good Cook) Free For You 
English | 254 Mb | 182 Pages | PDF
https://mega.co.nz/#!ycEkjQLT!7k-tNricXhAG5Y_OxIZLsViITYNTZYI0rx6nrbCfcjQ
  server : mega.co.nz