The leading learning tool for all levels of baking and pastry ability, newly illustrated and updatedPraised by top pastry chefs and bakers as "an indispensable guide" and "the ultimate baking and pastry reference," the latest edition of "Baking and Pastry" from The Culinary Institute of America improves upon the last with more than 300 new recipes, photographs, and illustrations, and completely revised and up-to-date information on creating spectacular breads and desserts. Covering the full range of the baking and pastry arts and widely used by professionals and readers who want to bake like professionals, this book offers detailed, accessible instructions on the techniques for everything from yeast breads, pastry doughs, quick breads, breakfast pastries, and savory items to cookies, pies, cakes, frozen desserts, custards, souffles, and chocolates. In addition, this revised edition features new information on sustainability and seasonality along with new material on plated desserts, special-occasion cakes, wedding cakes, decor techniques, savory and breakfast pastries, and volume production, making it the most comprehensive baking and pastry manual on the market.Named "Best Book: Professional Kitchen" at the International Association of Culinary Professionals (IACP) Cookbook AwardsEstablished by its first two editions as a lifelong kitchen reference for professional pastry chefsIncludes more than 900 recipes and 645 color photographs and illustrations
Alat pembelajaran terkemuka untuk semua tingkat kue dan kue kemampuan, baru ilustrasi dan updatedPraised oleh koki pastry atas dan roti sebagai "sebuah panduan yang sangat diperlukan" dan "kue utama dan referensi pastry," edisi terbaru "Baking dan Pastry" dari The Culinary Institute of America meningkatkan pada yang terakhir dengan lebih dari 300 resep baru, foto, dan ilustrasi, dan benar-benar direvisi dan informasi up-to-date tentang cara membuat roti yang spektakuler dan makanan penutup. Meliputi berbagai macam roti dan kue kering seni dan banyak digunakan oleh para profesional dan pembaca yang ingin memanggang seperti profesional, buku ini menawarkan rinci, instruksi diakses pada teknik untuk segala sesuatu dari roti ragi, adonan kue, roti cepat, kue-kue sarapan, dan gurih item untuk cookies, kue, kue, makanan penutup beku, custard, souffle, dan cokelat. Selain itu, edisi revisi ini memiliki informasi baru tentang keberlanjutan dan musiman bersama dengan materi baru pada makanan penutup berlapis, khusus-kesempatan kue, kue pengantin, teknik dekorasi, kue-kue gurih dan sarapan, dan volume produksi, sehingga roti dan kue kering yang paling komprehensif panduan pada market.Named "Buku Terbaik: Professional Kitchen" pada International Association of Culinary Professionals (IACP) Cookbook AwardsEstablished oleh dua nya edisi pertama sebagai referensi dapur seumur hidup bagi chefsIncludes kue profesional lebih dari 900 resep dan 645 foto berwarna dan ilustrasi
Download Ebook Baking And Pastry Free For You
English | 33 Mb | 944 Pages | PDF
server : box.com