CHOCOLATE & CONFECTIONS (2nd EDITION)

Leave a Comment
book chocolate and confection second edition,

the comprehensive guide to chocolate and candy making for professionals and serious home cooks. Chocolate and candy making is more popular and accessible than it has ever been. This book combines artisan confectionery techniques with straightforward explanations of the theory, science, and formulas at work. Fundamental information includes ingredient function and use, chocolate processing, and artisan production techniques. Professionals and home enthusiasts will find formulas and variations for gorgeous and delectable confections including dairy-based centers, crystalline and non-crystalline sugar confectionery, jellies, nut centers, and aerated confections.
Expanding on the award-winning first edition, this new revision provides the same comprehensive content, foolproof formulas, and step-by-step instructions readers expect, along with the very latest information and guidelines.
  • Revised to include 30 percent new recipes and formulas, more than 250 photos, and 27 illustrations
  • Features new sections on opening a professional bakeshop, packaging and marketing, and American-style layered candy bars
Written by Certified Master Baker Peter Greweling, one of the world's top names in confections, and author of Chocolates and Confections at Home with The Culinary Institute of America, from Wiley

Buku memasak komprehensif untuk membuat cokelat dan membuat permen bagi para profesional dan rumah yang serius dalam bidang koki . Membuat coklat dan permen  lebih populer dan mudah diakses  . Buku ini menggabungkan teknik  ahli permen dengan penjelasan langsung dari teori , ilmu pengetahuan , dan formula di tempat kerja . Informasi fundamental meliputi fungsi bahan dan penggunaan , pengolahan coklat , dan teknik produksi tukang . Profesional dan penggemar rumah akan menemukan formula dan variasi untuk permen cantik dan lezat termasuk pusat berbasis susu , kristal dan non - kristal kembang gula , jeli , pusat kacang , dan permen diangin-anginkan .
Buku ini memenangkan banyak penghargaan pada 
edisi pertama , pada revisi baru ini menyediakan konten yang komprehensif yang sama , formula sangat mudah , dan petunjuk langkah - demi-langkah pembaca berharap , bersama dengan informasi yang sangat terbaru dan pedoman .
  • Direvisi untuk memasukkan 30 persen resep baru dan formula , lebih dari 250 foto , dan 27 ilustrasi
  • Fitur baru pada bagian membuka bakeshop profesional , kemasan dan pemasaran, dan gaya Amerika candy bar berlapis
  • Ditulis oleh Certified Master Baker Peter Greweling , salah satu dunia nama di atas kue , dan penulis Chocolates and Confections di Rumah dengan The Culinary Institute of America , dari Wiley


     Download Ebook Chocolate and Confections  Free For You
    English | 230 Mb | 546 Pages | PDF
    https://onedrive.live.com/redir?resid=4622DCECA72DD38C%21110
    server : direct link