WHOLE BEAST BUTCHERY - THE COMPLETE VISUAL GUIDE TO BEEF, LAMB, AND PORK

Leave a Comment
butchery beef, butchery lamb, butchery pork, butchery cook book

DIY fever + quality meat mania = old-school butchery revival! Artisan cooks who are familiar with their farmers market are now buying small farm raised meat in butcher-sized portions. Dubbed a rock star butcher by the New York Times, San Francisco chef and self-taught meat expert Ryan Farr demystifies the butchery process with 500 step-by-step photographs, master recipes for key cuts, and a primer on tools, techniques, and meat handling. This visual manual is the first to teach by showing exactly what butchers know, whether cooks want to learn how to turn a primal into familiar and special cuts or to simply identify everything in the case at the market.      

Demam DIY + kualitas daging mania = toko daging tua-sekolah kebangkitan! Artisan koki yang akrab dengan pasar petani mereka sekarang membeli pertanian kecil mengangkat daging dalam porsi daging berukuran. Dijuluki tukang daging bintang rock oleh New York Times, San Francisco koki dan ahli daging otodidak Ryan Farr demystifies proses penjagalan dengan 500 langkah-demi-langkah foto, resep master pemotongan kunci, dan primer pada alat, teknik, dan penanganan daging. Panduan visual adalah yang pertama untuk mengajar dengan menunjukkan apa yang tukang daging tahu, apakah koki ingin belajar bagaimana untuk mengubah primal menjadi akrab dan khusus pemotongan atau untuk sekadar mengidentifikasi segala sesuatu dalam kasus ini di pasar.

Download Whole Beast Butchery Free For You
English | 112 Mb | 240 Pages | PDF 
https://onedrive.live.com/redir?resid=4622DCECA72DD38C%21109
server :direct link